Multi split klima za več prostorov

Poletje se bliža in z njim sončni in topli dnevi. Z nakupom kakovostne multi split  klimatske naprave Panasonic se boste ohlajeni in spočiti zbojali v vroče poletne dni ter se z dela vračali v udobno ohlajen dom. Panasonic multi split klimatske naprave so uporabne vse leto, saj vas v poletnih mesecih hladijo, v zimskih pa grejejo, prav tako pa idealno dopolnijo vaš obstoječi ogrevalni sistem v prehodnih mesecih.

Na voljo imamo velik nabor Panasonic klimatskih naprav za vsak dom. Zaradi vse večje zahteve po ekološko prijaznih napravah so tudi Panasonic klime sledile tem trendom. Tako vam lahko ponudimo okolju zelo prijazne Panasonic multi split klimatske naprave katere vam lahko prihranijo več kot 70% energije v primerjavi z ostalimi klimatskimi napravami. Zagotovo lahko zatrdimo, da je nakup Panasonic klime dobra izbira.

V spodnjih pdf datotekah si lahko ogledate celoten katalog najnovejših klimatskih naprav Panasonic in tudi cenikov za Panasonic klime.

Panasonic je za letošnje leto pripravil novo serijo klimatskih naparv pod imenom ETHEREA. Panasonic multi split klima je opremljena s ECO PATROL senzorjem za kontroliranje delovanja v prostoru, s PATROL senzorjem.

Vse Panasonic multi split  klimatske naprave vam lahko v našem servisu hitro in kvalitetno popravimo, naj bo delujoča vaša Panasonic multi split klima.

Smo pooblaščeni prodajalec za Panasonic Multi split klimatske naprave in klime. Vse to zagotavlja garancijo in nadaljni servis ob nakupu.

Vas zanima kako delujejo multi split klimatske naprave? Preberite si naslednji članek tukaj.

Multi split

Multi split klima sistemi pri katerih so v klimatiziranem prostoru namesceni le hladilniki zraka – konvektorji, vsa ostala oprema pa je namescena posebej, zdruzujejo prednosti, ki jih ne more ponuditi noben drug sistem, predvsem pa:

  • – dimenzionirani so na osnovi izracuna vseh toplotnih obremenitev prostora in torej prilagojeni dejanskim potrebam
  • – zdruzujejo hladilne potrebe vec prostorov v eno samo kondenzacijsko enoto ali hladilnik tekocine, kar mocno zmanjsuje potrebe po prostoru za namestitev
  • – gradbeni stroski za izvedbo montaze so zanemarljivi
  • – konvektorji in njihov nacin montaze se prilagajajo interieru (parapetne, stropne, stenske enote v razlicnih barvah)
  • – omogocajo postopno realizacijo v vecih fazah, ce je zaradi celotne cene sistema to potrebno
  • – regulacija temperature v sobah je samostojna in odvisna le od zeljenega rezima v sobi
  • – v primeru potrebe lahko s konvektorji pozimi ogrevamo prostore. Nadomestimo radiatorje in pridobimo na prostoru in kvaliteti gretja. V konvektorjih so lahko vgrajene elektricne ali toplovodne grelne baterije za gretje prostorov
  • – delovanje konvektorjev je tiho. S pravilno izbiro in montazo ne povzrocajo prepiha.

You may also Like

Šolstvo in šport

Šolstvo in šport

February 09, 2021

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×